Tiplijn: 06-19541384

Drugsdealer loopt opnieuw tegen de lamp in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 46-jarige Sliedrechter, die bij de politie bekend staat als drugsdealer, liep deze week opnieuw tegen de lamp. Een inval in een woning aan de Thorbeckelaan leverde soft- en harddrugs en enkele duizenden euro’s cash op.

Een anonieme tip leidde agenten naar de Thorbeckelaan. Dat de Sliedrechter zijn oude ‘werk’ niet kon loslaten, bleek toen postende agenten diverse klanten de woning in en uit zagen gaan. Donderdagavond vielen ze het pand binnen en troffen ze ruim een kilo van vermoedelijk harddrugs, diverse voorgedraaide joints en enkele duizenden euro’s aan contanten aan. De drugs en het geld zijn in beslag genomen en de Sliedrechter is ingerekend voor verhoor.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer