Tiplijn: 06-19541384

Doorrijder meldt zich na botsing in het centrum van Dordrecht

1

DORDRECHT – Een vrouw is donderdagochtend 1 maart gewond geraakt bij een ongeval in Dordrecht. Omstreeks 7.00 uur botste een bedrijfsbus op een stilstaande auto op de Vest. Hierdoor raakte de inzittende van de auto gewond en ontstond er forse schade aan het voertuig. “De bestuurder van de blauwe bus is na de aanrijding uitgestapt en heeft het slachtoffer aangesproken. Hierna heeft hij de plaats van het ongeval verlaten, het slachtoffer alleen achterlatend,” meldt de politie.

Later op de dag meldde de eigenaar van de bedrijfsbus zich bij de politie. Agenten zetten het onderzoek voort. De gewonde vrouw is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Politie Dordrecht

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie