Tiplijn: 06-19541384

Twee jongens vluchten voor politie na betreden van verboden terrein in Arkel

0

ARKEL – Twee jongens zijn zaterdagavond 24 februari op de vlucht geslagen voor de politie in Arkel. De twee liepen op het terrein van de voormalige betonfabriek ‘Betondak’, waar vorig jaar juni een zeer grote brand uitbrak. Dit terrein is verboden voor onbevoegden. Omdat het vaak gebeurd dat er mensen op het terrein komen (die er niet thuis horen), en omwonenden hier veel last (schade) van ondervinden, is het voor de politie zaak om de personen aan te houden. Het is al meerdere keren gebeurt dat de personen via daken en tuinen van omwonenden het terrein op proberen te komen. Dit was zaterdagavond het geval.

Twee jongens gingen via de Bazeldijk het terrein op. Een bewoner merkte dit op en belde direct 112. De politie kwam met veel voertuigen ter plaatse en is een zoekactie gestart. De twee zijn via de spoorbrug weten te vluchten voor de politie. Helaas voor hun werden zij aan de Breezijde in Arkel herkend door een passerende agent. De jongens werden direct staande gehouden en zijn door de politie meegenomen.

Foto’s: Jorrit de Haas


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer