Tiplijn: 06-19541384

Vijf woninginbraken in Leerdam, Gorinchem, Ameide en Bleskensgraaf

0

REGIO – Afgelopen week hebben er vijf woninginbraken plaatsgevonden in Leerdam, Gorinchem, Ameide en Bleskensgraaf. De politie is opzoek naar getuigen.

Leerdam
Tussen 16 februari 2018 te 09.30 en 18 februari 2018 te 20.15 uur werd ingebroken in een woning aan de Weegbreelaan te Leerdam. Door de dader(s) werd toegang tot de woning verschaft via het openbreken van een deur. Uit de woning werd o.a. geld en sieraden weggenomen.

Gorinchem
Op woensdag 21 februari 2018 tussen 07.00 en 18.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Willem van Arkellaan te Gorinchem. Vermoedelijk was de woning niet goed afgesloten, waardoor de dader(s) door middel van hengelen of flipperen toegang tot de woning hebben gekregen. Uit de woning werden o.a. een tv, computer, mobiele telefoon en een spelcomputer weggenomen.

Ameide
Op woensdag 21 februari 2018 tussen 17.00 en 22.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Meidoornlaan in Ameide. Door de dader(s) werd een raam opengebroken. Uit de woning werden geen goederen weggenomen.

Bleskensgraaf
Op vrijdag 23 februari 2018 tussen 19.30 en 22.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Klaverhof in Bleskensgraaf. Door middel van het openbreken van een bovenluikje en het openhengelen van een raam heeft men toegang tot de woning gekregen. Uit de woning zijn geld en sieraden weggenomen.

Ook een woning aan de Peppelstraat te Bleskensgraaf werd bezocht door het dievengilde. Dit gebeurde op vrijdag 23 februari 2018 tussen 19.00 en 00.00 uur. Men heeft toegang tot de woning gekregen door een raam te openen. Op dit moment is nog niet bekend welke goederen zijn weggenomen.

Kunt u zich mogelijk een verdachte situatie herinneren die mogelijk in verband gebracht kunnen worden met deze inbraken? Bel dan 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer