Tiplijn: 06-19541384

Brand in slaapkamer van zorginstelling in Leerdam

0

LEERDAM – Een brand in een slaapkamer van een zorginstelling zorgde zondagavond 19 februari voor een brandweerinzet in Leerdam.

Het incident gebeurde omstreeks 22.30 uur bij een zorginstelling aan de Maria van Oranjestraat. In eerste instantie kwam de melding binnen als automatische brandmelding. Al snel bleek dat er daadwerkelijk brand was.

De brandweer van Leerdam en Schoonrewoerd waren snel ter plaatse. Daar had de brandweer het vuur snel onder controle. De bewoonster van de woning is door de ambulancedienst gecontroleerd. Na de brand heeft de brandweer de woning geventileerd. Over de oorzaak van de brand en de omvang van de schade is niets bekend.

Foto’s: Roy Verkerk

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer