Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na ongeval op A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een ongeval op de A15 bij Gorinchem ter hoogte van afslag Arkel ontstond zaterdagochtend 17 februari veel schade. Omstreeks 06.40 uur kwamen minimaal 2 voertuigen met elkaar in botsing op de rijbaan vanuit Nijmegen richting Rotterdam. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Door het ongeval werd de A15 tijdelijk afgesloten. Verkeer werd omgeleid via de af- en toe rit. Of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend.

Een bergingsbedrijf heeft 2 voertuigen getakeld. Na het ongeval moest het wegdek gereinigd worden. Omstreeks 08.30 uur was het ongeval afgehandeld en kon de weg weer volledig vrijgegeven worden.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer