Tiplijn: 06-19541384

Tieners stelen spullen bij feestje in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdagavond 10 februari 2018 zes tieners aangehouden in Dordrecht. In de loop van de avond werd melding gemaakt van geluidsoverlast bij een een woning aan de Visserstuin in Stadspolders. Volgens de melder zou er een feest gaande zijn. Agenten troffen ter plaatse echter een flinke vechtpartij aan. Een 18-jarige Dordtenaar werd aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Het feest werd hierop beëindigd. Al snel bleek dat er verschillende spullen waren gestolen. Een paar uur later werd bij de politie gemeld dat zes personen bij station Stadspolders spullen uit een tas haalden en weggooiden. Het zestal werd staande gehouden op het Centraal Station. Bij controle werden gestolen spullen aangetroffen. De 18-jarige man en vijf 17-jarige jongens zijn aangehouden. De gestolen spullen die het zestal bij zich had bleken van zeven verschillende slachtoffers te zijn, meldt de politie Dordrecht.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: