Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man met getrokken vuurwapens aan op de Patersweg in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdagavond 10 februari met getrokken vuurwapens een man aangehouden in Dordrecht. In de loop van de avond kwam de man tankstation Total aan de S.M. Hugo van Gijnweg binnen. Hier gaf hij bij medewerkers aan dat hij een vuurwapen bij zich had. De politie startte een zoekactie maar trof de verdachte niet meer aan.

Omstreeks 23.00 uur werd het alarmnummer gebeld met de melding dat de man weer in het tankstation was. Agenten troffen de man al snel aan op de Patersweg, nabij het tankstation. Met behulp van de Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten, een procedure waarbij de verdachte onder schot wordt gehouden, werd de man aangehouden. Bij onderzoek werd geen vuurwapen aangetroffen. De man in het ingesloten in het Dordtse politiebureau.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: