Tiplijn: 06-19541384

Man dreigt met aanslag op Turkse ambassade; schot gelost bij aanhouding in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zondagavond 11 februari een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een man in Dordrecht. Eerder dreigde een man dat er een aanslag zou worden gepleegd op de Turkse ambassade in Den Haag. De ambassade werd daarop afgezet en extra beveiligd.

Onderzoek leidde naar een verdachte in Dordrecht. Op de Vorrinklaan in Dordrecht troffen agenten de man aan, toen deze uit een pand naar buiten kwam lopen. De man zou hierbij een vuurwapen in zijn hand hebben gehad. Daarop losten de agenten een waarschuwingsschot en kon de man worden aangehouden. De 36-jarige man zou eerder valse meldingen hebben gedaan. Volgens Regio15 bleek het vuurwapen van de verdachte nep.


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: