Tiplijn: 06-19541384

Brandweer assisteert ambulancedienst in Hoornaar, Noordeloos en Lexmond

0

GIESSENLANDEN/ZEDERIK – De brandweer heeft maandag 12 februari de ambulancedienst meerdere keren geassisteerd bij incidenten in Hoornaar, Noordeloos en Lexmond.

Vroeg in de ochtend rond 04.27 uur werd de brandweer van Hoornaar/Noordeloos gealarmeerd om de ambulancedienst te assisteren aan het Giessenland in Hoornaar. De brandweer kwam onder prioriteit 2 ter plaatse met de tankautospuit.

Aan de Driemolensweg in Lexmond werd wederom de brandweer opgeroepen voor het helpen van de ambulancedienst om een persoon uit een woning te halen. Dit gebeurde omstreeks 16.30 uur. De brandweer van Lexmond kwam hiervoor ter plaatse.

Niet veel later, om 16.50 uur, werd de autoladder van brandweer Gorinchem opgeroepen om met spoed naar de M.J. Veder- van Hobokenstraat in Noordeloos te gaan. Daar moest een patiënt horizontaal uit een woning gehaald worden. Het slachtoffer is daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Foto ter illustratie: Jur van der Pijl

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: