Tiplijn: 06-19541384

Diverse spiegels van auto’s getrapt in Arkel

1

ARKEL – Vandalen hebben in de nacht van zaterdag 10 februari op zondag 11 februari diverse spiegels van auto’s getrapt in Arkel. Ook werd een grote kunst appel omver gegooid. Vermoedelijk gaat het om een grote groep carnavalsvierders. Dit gebeurde onder meer op de parkeerplaats aan het Dokter H. de Vriesplein.

De politie gaat morgen de aangiftes opnemen van de gedupeerden. Heeft u wat gezien, of heeft u beelden van de daders. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. A. Molendijk on

    Bij mij is de appel omgegooid, wil hier aangifte van doen maar heb ‘ruzie’ met de politie-site. Kan het dus niet als aangifte doorgeven! Jammer dat ik niet goed ben met de weg vinden op de computer.