Tiplijn: 06-19541384

Politie pakt man op na valse vuurwapenmelding in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagavond 4 februari 2018 in de Eksterstraat in Alblasserdam een man aangehouden op verdenking van het doen van een valse melding over een man met een vuurwapen. De politie zette zondagavond flink in, nadat iemand had gemeld dat er een man met een vuurwapen door de straat zou lopen. Agenten met kogelwerende vesten aan zochten in en rondom de Vogelbuurt in de wijk Kinderdijk in Alblasserdam naar een gewapende man. Die werd niet aangetroffen.

Later op de avond bleek dat een Papendrechter, die regelmatig in Alblasserdam verblijft en ruzie met wijkbewoners heeft, een valse vuurwapenmelding had gedaan bij de politie. Ook bestelde hij die avond op naam van zijn buurman pizza’s en een taxi. Daarnaast meldde hij bij Dierenambulance De Kattenmand dat zijn hond overleden zou zijn en dat hij die graag wilde laten cremeren. Daarbij gaf hij de naam en het adres van zijn buurman op.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer