Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt voetganger aan in Sliedrecht

3

SLIEDRECHT – Een voetganger is vrijdagochtend 26 januari 2018 gewond geraakt, nadat hij werd aangereden door een auto. Dit gebeurde ter hoogte van het zebrapad op de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Volgens de politie zag de automobilist de voetganger over het hoofd. De voetganger klaagde over een pijnlijke arm. Mogelijk is de arm gebroken. De voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. heeeeeeeeeeee j en j, ik zag weer een kenteken, enne weer een voetganger, gewond in de regio. Ook weer iemand ergens anders in den lande. dus reageer weer met schande dat het kenteken weer bekent is. Ga je schamen.

  2. heee ! druk makend over een T of een D ? pas maar op het zeprapaart overztekplats in zliydedregt kyijk mar goet uid ob di platsen wand ze rijde daar kyhart

Reageer