Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt gestolen pup in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie is op zoek naar een gestolen hond. De pup werd dinsdagavond 23 januari 2018 weggenomen vanaf de Beekmanstraat op de Staart in Dordrecht. De politie heeft aanwijzingen dat de hond werd gestolen en doet via Facebook een oproep: “Laten we met z’n allen proberen om via Facebook dit hondje weer terugbrengen bij de rechtmatige eigenaar door dit bericht zoveel mogelijk te delen”. Zie u dit hondje of heeft u meer informatie over de diefstal? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De hond zou inmiddels weer terug zijn bij zijn baasje.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Cornelis Buitendijk on

    Wat een SCHANDAAL

    Hopelijk komt dit hondje zeker terug naar de echte eigenaar, och wat een lieve hond. K heb medelijden met dat lief dier.

    hopelijk ontvangen de daders als ze betrapt worden veel straf voor dit laffe gezwam.

Reageer