Tiplijn: 06-19541384

Man aangehouden na doorrijden bij verkeersongeval

3

HEERJANSDAM- Een 19-jarige automobilist uit Heerjansdam is op 21 januari in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou ruim een uur daarvoor een auto hebben aangereden en vervolgens zijn doorgereden. Twee inzittenden raakten bij het ongeval gewond.

Rond 14.50 uur haalde de verdachte een op de Molenweg een andere personenauto in met daarin twee inzittenden. Bij deze inhaalmanoeuvre botste de man met zijn auto tegen het andere voertuig. De 20-jarige bestuurder van deze auto raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Deze automobilist en zijn 14-jarige passagier, beiden uit Heerjansdam, raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. De 19-jarige reed door. De politie startte direct een onderzoek naar het ongeval en kwam al snel bij de verdachte uit. Hij zit vast en zijn (beschadigde) auto is in beslaggenomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven, alle schade betalen, dus ook de letselschade. weer zo een vreselijk ongeval, vorige week nog op de stadsbrug, een dode en een zwaargewonde door toedoen van een………..

Reageer