Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval op A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de A15 bij Gorinchem is vrijdagmiddag 19 januari een ernstig ongeval gebeurd tussen een personenauto en een vrachtwagen. Het ongeval is omstreeks 15.20 uur gebeurd op de rijbaan richting Gorinchem.

Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse. Een 48-jarige man uit Liempde kwam vast te zitten in het voertuig. De brandweer is lang bezig geweest met het bevrijden van het slachtoffer. De ambulancedienst kreeg assistentie van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. De vertraging is groot.

Het slachtoffer is na een uur uit de auto gehaald door de brandweer en is door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht. Ondanks de forse schade aan de auto raakte het slachtoffer ‘slechts’ lichtgewond. Het personeel van het Mobiel Medisch Team is weer retour gegaan. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht. Tot 17.00 uur is de weg afgesloten geweest.

Foto’s: Max Liet en Herbert van DalenDit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer