Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt Sliedrechter (26) met hennepkwekerijspullen aan

0

SLIEDRECHT- De politie heeft deze week op de Deltalaan in Sliedrecht een 26-jarige Sliedrechter aangehouden. Agenten kregen naar eigen zeggen een ‘vage melding’ dat er ‘iets’ zou gebeuren op de Deltalaan. Toen zij langsreden, zagen zij voor portiekwoningen een bus op de stoep geparkeerd staan. Ook zagen zij dat de toegangsdeur van het trappenhuis van de portiekwoningen openstond en dat er een mat tussen de deur lag. Dit maakte de agenten nieuwsgierig om even binnen te kijken. Direct hoorden ze bij de kelderboxen iemand snel een kelderbox op slot draaien.

Bij het zien van de man, een 26 jarige Sliedrechter, vroegen ze hem of alles goed was en of dat de bus die buiten op de stoep stond, toevallig van hem was. Dit bleek het geval te zijn. Op de vraag wat hij precies aan het doen was, antwoordde de man dat hij spullen vanuit de bus in de kelderbox aan het plaatsen was.

Vanuit de al eerder gewekte nieuwsgierigheid namen de agenten, die een hennepgeur roken, vervolgens een kijkje in de kelderbox. Het vermoeden werd al snel bevestigd toen de deur geopend werd. Naast een sterke hennepgeur werden er diverse middelen aangetroffen om een hennepkwekerij te starten. De man werd hierop aangehouden.

In overleg met de Officier van Justitie werd besloten om alle spullen in beslag te nemen en vervolgens te laten vernietigen.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer