Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt gestolen auto terug in Molenvlietpark Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft afgelopen weekeinde een gestolen auto teruggevonden in het Molenvlietpark in Zwijndrecht. Passanten hadden gemeld dat er een auto met schade en zonder kentekenplaten stond. Toen de politie ter plaatse kwam, werd het voertuig aangetroffen, maar bleken de achterbanden en de motorkap van de wagen gehaald te zijn. Via het VIN nummer (Voertuig Identificatie Nummer) kwamen de agenten er achter dat het voertuig tussen donderdag 11 januari en vrijdag 12 januari 2018 was gestolen vanaf de Offenbachstraat in Zwijndrecht. Het voertuig is getakeld en zal op sporen onderzocht worden door de technische recherche.

Getuigen die bijzonderheden in het Molenvlietpark hebben gezien tussen zaterdag 13 januari 20.00 uur en zondag 14 januari 08.15 uur worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer