Tiplijn: 06-19541384

Automobilist schept twee voetgangers in Sliedrecht

9

SLIEDRECHT – Twee voetgangers, een moeder en een zoon, zijn woensdagmiddag 17 januari 2018 geschept door een automobilist in Sliedrecht. Het ongeval gebeurde bij het zebrapad nabij de kruising Dr. Langeveldplein / Oranjestraat. De voetgangers hebben volgens de politie verwondingen aan hoofd en benen en zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De twee zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Foto’s: Ruben van der Sterren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

9 reacties

  1. Zou t maar zijn on

    Serieus? Druk maken om de reclame die op de auto staat?
    DE Douwe Egberts personeelslid die deze vrouw en kind heeft aangereden???
    Nog even een correctie; Kind wat helemaal onder het bloed zat, Ipv op het eerste gezicht niks mankeerde.

  2. reactie op J. en nog een J. wauw reclame,…. en of privacy. Als je wil weten hoe het gedrag van automobilisten tegenover voetgangers en fietsers is, pppffff…… fiets eens een keer mee of steek eens vrolijk wandelend met je kind over.
    En ervaar dan hoe er ongelofelijk veel autobestuurders, ….die bezig zijn met bellen en appen en andere zaken die niets met autorijden te maken hebben. En ook altijd haast hebben.
    Gelukkig zien we het kenteken, kijk eens naar het nieuws J. en J. en zie hoeveel dodelijke slachtoffers er afgelopen jaar gevallen zijn en waarbij de dader doorgereden is. Dus privacy…….

    ps wens jullie veel oplettendheid toe voor voetgangers op een ZEBRAPAD en FIETSERS die van rechts komen want die hebben ook voorrang.

    • In Amerika doen ze dat beter en anders , daar staat er naast de bedrijfsnaam (relame OH wat erg!) ook nog een 0800 nummer met de vraag ‘ how is my driving ? ‘ wat je kunt bellen . Nou twee mensen op een zebrapad omver rijden That’s nog so good Mister or Misses DE

Reageer