Tiplijn: 06-19541384

Dronken vrachtwagenchauffeur twee keer aangehouden voor rijden onder invloed

13

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdag 13 januari een 59-jarige Litouwer aangehouden in Alblasserdam. Omstreeks 20.15 uur meldde een getuige dat een vrachtwagenchauffeur vreemde capriolen uithaalde op de A15 richting Rotterdam . “De vrachtwagen had bijna de hele breedte van de snelweg nodig en slingerde enorm,” meldt de politie. Vlak voor de Noordtunnel zette de chauffeur zijn voertuig stil op de vluchtstrook. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de man, die niet wilde meewerken aan een blaastest, aan. Op het politiebureau wilde man nog steeds niet meewerken. Na beoordeling door een arts bleek de man voldoende in staat om te kunnen blazen. Doordat de bestuurder bleef weigeren krijgt hij de zwaarst mogelijke straf en werd zijn rijbewijs ingenomen.

Zondagnacht rond 2.30 uur zagen agenten dat de man opnieuw wilde gaan rijden met zijn vrachtwagen. Hierop werd hij weer aangehouden. Ditmaal werkte de man wel mee aan een blaastest en blies hij 580 ugl. De sleutels van de chauffeur zijn afgenomen. De man zal zich voor een rechter moeten verantwoorden.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

13 reacties

  1. Je lacht je eigen dood, dit krijgen oostblokkers in Nederland klaar….
    Wat hebben die hier al aangericht dat volk, meteen het land uit zetten….
    Moeten wij dit eens doen als Nederlander, wat gebeurd er dan?

    • Dan worden je sleutels ingenomen en moet je je verantwoorden voor de rechter. Net als deze man. Verder nog vragen?

  2. Hahahahaha. 95% van die gasten zijn dronken en ze kunnen niet normaal een vrachtwagen besturen. Zijn allemaal een gevaar op de weg.

  3. Sven Slootweg on

    Dus een enkele vrachtwagenchauffeur wordt aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag onder invloed, en gelijk zijn alle ‘oostblokkers’ verantwoordelijk?

    Wat een vreemd xenofobisch zooitje hangt er toch ook rond op deze website… Leer eens wat fatsoen aan.

      • Sven Slootweg on

        Iedereen die dronken is is een potentiele moordenaar op de weg, daar hoef je geen oostblokker voor te zijn. Wat heeft dit met nationaliteit te maken?

        Overigens is “onze wegen” totale kul – die wegen worden ook deels betaald door EU-subsidies voor internationaal vrachtverkeer, internationale verdragen over vervoer, enzovoorts. En dan heb ik het er nog niet eens over dat je zonder ‘die oostblokkers’ nogal wat lege schappen in de winkels zou hebben.

        Denk eens even na voor je wat roept.

    • niet een enkele maar een hele reeks incidenten waarbij ook doden zijn gevallen,oa dronkenschap keren op de snelweg ,doorrijden op politieagenten. Jij moet jezelf eerst inlezen en dan pas oordelen.

      • Sven Slootweg on

        Ik heb mezelf ingelezen. Jij ook? Het bericht hiervoor is namelijk ook over een dodelijk ongeval waar alcohol in het spel was, en daar stond niets over een oostblokker. En dat geldt voor de meeste dergelijke incidenten.

        Dus waar baseer jij precies op dat dit een specifiek probleem met oostblokkers is?

  4. R.v.d.Broeke on

    En wij Nederlands volk maar scheel betalen voor onze papieren. En zij krijgen gewoon sleutels in hun handen.

  5. Deze mensen hebben een toaal andere cultuur..en om de ellende thuis te vergeten grijpen ze naar de fles. Daar hebben ze kennelijk wel geld voor. Terug geven aan Poetin…want die vind dit normaal.

Reageer