Tiplijn: 06-19541384

Man overlijdt bij ongeval op A16

0

RIDDERKERK – Op zaterdagmiddag 13 januari vond op A16 ter hoogte van Ridderkerk een ernstig ongeval plaats tussen een vrachtwagen en drie personenauto’s. Hierbij vielen een dode en drie zwaargewonden. Een baby die in een van de auto’s zat maakt het wonderwel redelijk goed. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden.

De kettingbotsing tussen de vrachtwagen en de drie personenauto’s gebeurde rond 14.30 uur.

Aanvankelijk meldde de politie dat er bij het ongeval een 60-jarige man uit Papendrecht hierbij om het leven was gekomen. Later op de avond liet de politie via Twitter weten dat het een 59-jarige man uit Pijnacker betreft.

Een man in een andere auto raakte zwaargewond. In de derde auto raakten een vader en moeder zwaargewond. Hun baby die op de achterbank zat is nagenoeg ongedeerd. Alle gewonde inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Even verderop botsten nog twee auto’s op elkaar maar daar was alleen sprake van blikschade. Het ongeluk zorgde voor een flinke file. Onder meer bij Alblasserdam stond het verkeer tot aan de avond vast. Hoe het ongeluk is gebeurd wordt nog onderzocht.

Foto: Nick den Engelsman

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer