Tiplijn: 06-19541384

Man met inbrekerswerktuigen aangehouden in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft in de nacht van vrijdag 12 januari op zaterdag 13 januari een man aangehouden in Hardinxveld.

De politie zag rond 02.00 uur een auto het industrieterrein opdraaien bij de Nieuweweg. Na controle bleek dat de APK van het voertuig vervallen was. De agenten besloten daarom het voertuig aan de kant te zetten.

Tijdens het gesprek met de bestuurder zag de politie direct de inbrekerswerktuigen liggen in de auto. Ook lag er in de auto een ‘lockpickset’. Dat word gebruikt om sloten van woningen open te breken. De spullen op de foto zijn in beslag genomen. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

Tevens had de bestuurder een bedrag van rond de 1800 euro aan boetes open staan. Zijn auto is daarom (tijdelijk) in beslag genomen. Wanneer het bedrag betaald is zal de man zijn voertuig weer terug krijgen.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer