Tiplijn: 06-19541384

Man (23) gewond na val van ladder in Bleskensgraaf

1

BLESKENSGRAAF – Een 23-jarige man uit Bleskensgraaf is donderdagavond 11 januari 2018 gewond geraakt, nadat hij van een ladder viel. Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur bij een boerderij aan het Abbekesdoel in Bleskensgraaf. De twintiger viel, tijdens verbouwingswerkzaamheden aan de boerderij, van ongeveer vijf meter hoogte op de grond. De politie, twee ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kamen ter plaatse voor hulp. De man is met hoofdletsel naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht voor verdere behandeling.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. gekke gerrit on

    jochie,je gaat toch niet meer om half elf op een ladder staan,ooh,ooh die jonge lui van tegenwoordig, sterkte gewenst.

Reageer