Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop op Oranjelaan in Dordrecht; vrouw bekneld

5

DORDRECHT – Op de Oranjelaan in Dordrecht is vrijdagavond 12 januari 2018 een auto over de kop geslagen. Eén persoon raakte bekneld, twee andere inzittenden konden op eigen kracht uit het voertuig komen.

De auto schoot op de Prins Hendrikbrug, die de Oranjelaan en de Merwedestraat verbindt, door nog onbekende oorzaak over de wegafscheiding en belandde ondersteboven op het fietspad.

Twee mensen konden zelf uit de auto klimmen. De derde, een jonge vrouw zat met haar been bekneld en moest door hulpverleners worden bevrijd. Hiervoor waren politie, brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ter plaatse.

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. mannen en vrouwen van de hulpdiensten hebben weer top werk verricht.
    snel en voorzichtig hebben ze het slachtoffer er uit gehaald.
    word alleen tijd dat de gemeente en politie eens aan tafel gaan zitten om een oplossing te vinden hoe ze
    die snelle hardrijders moeten gaan aan pakken de merwedestraat is een een mooie weg geworden om straat races te houden en lekker te scheuren ik verwacht dat er nog wel meer ongelukken zullen gebeuren.

  2. Ten eerste hebben burgers de twee meiden eruit gehaald waar ik 1 van ben die derde die klem zat lukte niet. Daarvoor dank naar de hulpdiensten

  3. Wij willen ook aan de hulpdiensten heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen na het ongeval van mijn dochters (minderjarigen). Zij waren zo professioneel en liefdevol. Ik heb het gezien hoe de hulpverleners uur lang hun best gedaan hebben om mijn beknelde dochter te redden. Wij zijn u dankbaar.

Reageer