Tiplijn: 06-19541384

Roemenen met gestolen auto aangehouden in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – De politie heeft woensdag 10 januari drie Roemenen aangehouden in Zwijndrecht. In de loop van de avond zagen agenten een Duitse auto slingerend over de Langeweg rijden. Een controle in de politiesystemen wees uit dat het voertuig in 2017 was gestolen. Bij de kruising van de Langeweg met Munnikensteeg werd de auto klem gereden. De inzittenden konden direct worden aangehouden. Het gaat om drie personen van 20, 21 en 23 jaar oud. De verdachten zijn overgedragen aan de recherche en de auto is in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Dat is toch het laatste wat je verwacht: Roemenen in een gestolen auto. Die kwamen toch juist hier om mee te bouwen aan onze economie?

Reageer