Tiplijn: 06-19541384

Man voor vijfde keer betrapt op rijden zonder rijbewijs in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft dinsdag 9 januari 2018 een 23-jarige man zonder vaste woon –of verblijfplaats voor de vijfde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Dat meldt Politie Alblasserwaard Vijfheerenlanden. De man reed in een auto over de Banneweg in Gorinchem en werd door agenten gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de man geen rijbewijs had en dat het de vijfde keer was dat hij hierop werd betrapt.

Om te voorkomen dat de man nóg een keer zonder rijbewijs de auto zou gaan besturen, hebben agenten het voertuig van de twintiger in beslag genomen. Verder kan de man rekenen op flinke boetes. Daarnaast zal hij zich op een later moment bij de rechter moeten verantwoorden.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer