Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Alblasserbos bij Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een man is op dinsdag 2 januari 2018 mishandeld in het Alblasserbos bij Oud-Alblas. Dit gebeurde tussen 13.30 en 13.45 uur. De man heeft hier inmiddels aangifte van gedaan bij de politie. De aanleiding voor de mishandeling was dat de hond van de aangever een conflict kreeg met de hond van de andere man. Door de klap ontstond letsel bij het oog van de aangever. De politie heeft inmiddels met twee getuigen gesproken, maar is nog op zoek naar meer getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over de identiteit van de verdachte.

De verdachte zou het volgende signalement hebben:
Man, Blanke huidskleur, Ongeveer 25 jaar, Slank tot normaal postuur, Smal gezicht, Tussen de 1.75 en 1.80 meter lang, Lichtkleurige (grijs/wit) gewatteerde jas, (Fel-)blauwe joggingsbroek, Grijs/Witte muts met rode streep over lengte van de muts

De verdachte was samen met een vrouw, haar signalement is:
Blanke vrouw, Ongeveer 25 jaar, Ongeveer 1.75 meter lang, Normaal postuur, Blond/donker opgestoken haar (mogelijk in een knot), Zwarte lederen jas, Zwarte broek, Zwarte schoenen.

De man en vrouw hadden een jonge (mogelijk 5 maanden oud) hond bij zich. Deze hond zou zwart/wit van kleur zijn geweest en mogelijk van het ras Border Collie.

Weet u mogelijk aan de hand van bovenstaande signalement wat de identiteit van de verdachte is? Bel dan met 0900-8844. Wilt u het liever anoniem melden? Bel dan met M (Misdaad Anoniem) 0800-7000.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer