Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen met getrokken pistolen op A16 bij Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdagavond 4 januari 2018 vier personen aangehouden op de A16 bij Dordrecht /’s-Gravendeel. Dit gebeurde met getrokken pistolen, omdat de verdachten mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen.

Rond zes uur in de avond kreeg de politiemeldkamer twee meldingen. Hierbij zou een auto met een Belgisch kenteken betrokken zijn. Gealarmeerde agenten achtervolgen de auto via de A20 naar de A16. Tijdens deze rit zien agenten dat er spullen uit de auto worden gegooid. De goederen zijn aangetroffen en worden onderzocht. Ter hoogte van de afrit ’s Gravendeel wordt de auto en het viertal met gebruik van BenaderingsTechniekGevaarlijkeVerdachten (BTGV) uit de auto gepraat en gearresteerd.

Het voertuig is in beslag genomen. Tijdens de fouillering en doorzoeking van de auto is geen vuurwapen aangetroffen. Het onderzoek gaat verder.

Tijdens de actie was de snelweg richting Breda volledig afgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer