Tiplijn: 06-19541384

Politie roept jongeren op zich te melden na ‘laffe brandstichting’ in Dordrecht

0

DORDRECHT – Zondagavond 31 december 2017 ging bij wijkcentrum Koloriet aan de Jacob Marisstraat in Dordrecht een speeltoestel in vlammen op. Ook enkele ramen van het wijkcentrum raakten beschadigd. Van de daders ontbrak elk spoor. Dinsdag 2 januari 2018 meldt de politie dat de speeltuin in brand is gestoken door een groep jongeren. Op Facebook schrijven agenten: “Behoorde jij tot deze groep? Wees dan ook zo stoer om jezelf te melden, voordat wij je komen halen!”

Verder meldt de politie: “Bent u getuige geweest van deze laffe brandstichting of kent u een of meerdere jongeren uit deze groep, meld u zich dan bij ons via 0900-8844 of klop aan bij de wijkagent.”

Foto’s: ZHZActueel en Politie.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer