Tiplijn: 06-19541384

Wie herkent deze fietsendief in Leerdam (video)

0

LEERDAM – Een café in Leerdam heeft beelden vrijgegeven van een fietsendief die op 1 januari een fiets heeft weggenomen die voor de deur van het café stond. Op de beelden is te zien hoe twee mannen rustig langs het café aan de Fonteinstraat fietsen.

Eén van de mannen kijkt daarbij zeer geïnteresseerd richting een aantal fietsen. Enkele minuten later komt de man lopend terug waarop hij direct de fiets pakt en vertrekt. Helaas voor deze man heeft het café een camera hangen waardoor het geheel op videobeelden terug te zien is. Via Facebook doet de eigenaresse van het café een oproep om er achter te komen wie de man is. Het is niet bekend of er al aangifte gedaan is van de diefstal.

Video en foto (screenshot): Café Het Goeie Heertje (Leerdam)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer