Tiplijn: 06-19541384

Woningbrand door vuurpijl in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Bij een woning aan de Wilgenhof in Papendrecht is op oudjaarsavond een vuurpijl naar binnen gevlogen. Dat gebeurde rond tegen de klok van 20.00 uur.

De brandweer kreeg aanvankelijk een melding van brand op het dak. Er bleek echter een vuurpijl de woning in te zijn gevlogen. De brand is door de brandweer Papendrecht geblust. Het is niet bekend hoeveel schade de vuurpijl heeft veroorzaakt. Niemand raakte gewond.

Rustig
Oudjaarsdag verloopt tot nu toe relatief rustig voor de brandweer in de regio Zuid-Holland Zuid. Wel moest de brandweer in onder andere Schelluinen, Kedichem, Leerdam en Gorinchem uitrukken voor rokende ondergrondse containers. In Hendrik-Ido Ambacht kwam een melding van een autobrand binnen, maar dit bleek te gaan om een vuurkorf.

Foto’s: Sonny Lasschuit

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer