Tiplijn: 06-19541384

Automobilist drinkt 12 keer te veel alcohol en botst tegen verkeerslicht in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een 32-jarige Dordtenaar heeft in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 december 2017 in beschonken toestand een botsing verzaakt op de Stationsweg in Zwijndrecht. De man botste met een auto op een verkeerslicht. De politie kwam de aanrijding rond 02.00 uur tegen tijdens een surveillance. Bij een controle van de beginnend bestuurder, bleek dat de man twaalf keer te veel had gedronken en ook nog eens met een ongeldig verklaard rijbewijs op pad was gegaan. De man blies1035 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht, terwijl voor hem een maximum van 88 microgram geldt. De Dordtenaar werd aangehouden en mag zich op een later moment gaan verantwoorden bij de rechter.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zulke lapzwansen mogen toch het leven laten als ze zichzelf om een paal heen vouwen of niet?! Gelukkig liep er op dat moment niemand!

Reageer