Tiplijn: 06-19541384

40-jarige Dordtenaar opgepakt voor stelen van fiets van 12-jarige

0

DORDRECHT – Een 40-jarige man uit Dordrecht is door de politie aangehouden voor het stelen van een fiets van een 12-jarige jongen. Donderdagmiddag 28 december 2017 werd een wijkagent van Dordrecht Centrum aangesproken door een 12-jarige jongen, die vertelde dat zijn fiets was gestolen bij supermarkt Dirk aan de Cornelis de Wittstraat.

Direct werd een onderzoek ingesteld en als snel bleek dat de diefstal op camera was vastgelegd én werd de verdachte herkend. Door snel door te pakken, werd de fiets aangetroffen op de Blekersdijk en kon kort hierop, de 40-jarige Dordtenaar aangehouden worden. De fiets was hierdoor, binnen het uur weer terug bij de 12-jarige jongen.

Foto: Wijkagent Gaab.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer