Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt elf vluchtende illegalen aan op industrieterrein in Alblasserdam

3

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdag 27 december 2017 elf illegale jongemannen aangehouden op het Nieuwland Parc. De Albanezen kwamen in de ochtend uit een vrachtwagen gekropen, nadat zij een zeil kapot hadden gesneden. Dit werd gezien door iemand, die direct 112 belde. De verstekelingen gingen op de vlucht, maar konden uiteindelijk allemaal worden aangehouden.

De mannen werden gefouilleerd en kregen daarna tiewraps om de handen. Vervolgens werd het elftal in een ‘geleende’ Arriva-bus gezet en naar het politiebureau in Dordrecht gebracht. Daar zal vandaag nader onderzoek naar de mannen worden gedaan. Ook zal onderzocht worden wie de vernielingen heeft gepleegd aan de vrachtwagen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

Reageer