Tiplijn: 06-19541384

73-jarige chauffeur uit Molenwaard ernstig gewond na ongeval op A12

2

MOLENWAARD – Een 73-jarige vrachtwagenchauffeur van een transportbedrijf uit Groot-Ammers is donderdag 21 december 2017 ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de A12. De man uit de gemeente Molenwaard raakte in de ochtend de macht over het stuur kwijt en reed dwars door de vangrail en de middenberm. De vrachtwagen belandde op de rijbaan in tegenovergestelde richting op de zijkant.

De 73-jarige is met vermoedelijk neurologisch letsel naar het ziekenhuis gebracht. In welk deel van Molenwaard de man woont, kan de politie in verband met privacywetgeving niet meedelen. “Die dorpen zijn zo klein, dat de informatie te herleidbaar wordt,” aldus een politiewoordvoerder.

Tekst: Alblasserdamnieuws.nl 
Foto: Ramon / OVD Rijkswaterstaat

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

 1. gekke gerrit on

  Och Jochie
  Ga toch van je pensioen genieten,op die leeftyd moet je niet meer achter het stuur zitten. laat de jeugd toch ryden.

  Alhoewel ook geen garantie,tegenwoordig!

  Sterkte gewenst voor alle betrokkenen

  Gr gerrit

 2. @Gekke Gerrit misschien moet er ook een maximum leeftijd worden ingesteld worden voor het plempen van een reactie op het wereld wijde web. Gut man, wat een typefouten. Sterkte aan iedereen die de reactie van gekke Gerrit leest!

Reageer