Tiplijn: 06-19541384

Illegaal zwaar vuurwerk uit woning in Gorinchem gehaald

0

GORINCHEM – In de Abraham Bloemaart Corneliszoonstraat in Gorinchem is dinsdag een hoeveelheid illegaal vuurwerk gevonden. In de schuur van de woning lag bijna 40 kilo aan illegaal vuurwerk opgeslagen. De partij is in beslag genomen. De eigenaar van het vuurwerk is een 42-jarige Gorinchemmer en is reeds verhoord.

De politie kwam deze illegale partij vuurwerk op het spoor tijdens een lopend onderzoek. Het vermoeden bestond dat er meerdere kilo’s lagen opgeslagen midden in een woonwijk.
Op dinsdag 19 december bracht de politie een bezoek aan de woning aan de Abraham Bloemaart Corneliszoonstraat. En tijdens de doorzoeking troffen de agenten in de schuur van de woning illegaal vuurwerk aan. In totaal was dit bijna 40 kilo. Al het vuurwerk is in beslag genomen.

Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Meld dit bij de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer