Tiplijn: 06-19541384

Vrouw bedreigt agenten met ijzeren staaf en betonblok in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Agenten hebben vrijdag 15 december 2017 een 45-jarige vrouw en een 54-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Omstreeks 23.30 uur werd gemeld dat een aantal personen met stenen gooiden op de Stationsweg. Op een parkeerplaats aan de Rubensstraat werden daarop een man en een vrouw bij een bouwcontainer aangetroffen. De vrouw bedreigde agenten vervolgens met een ijzeren staaf en een betonblok.

“Omdat de dreiging van inzet van pepperspray niet leidde tot het stoppen van de dreiging met de bouwmaterialen werden de agenten genoodzaakt om hun dienstwapen te trekken,” meldt de politie. De 54-jarige man wist de spullen hierop van de vrouw af te pakken. Agenten sommeerden het tweetal daarop om op hun knieën te gaan zitten. Hierop werd opnieuw niet voldaan: de man kwam dreigend op de agenten aanlopen. Hierop werd pepperspray gebruikt. Het tweetal is vervolgens aangehouden en verhoord door de recherche. “Beide verdachten zijn inmiddels vrijheid gesteld. De zaak tegen de mannelijke verdachte is geseponeerd. De vrouw heeft een dagvaarding ontvangen en mag zich binnenkort bij de rechtbank verantwoorden,” besluit de politie.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer