Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt mogelijke getuige in witte auto in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie zoekt de bestuurder van een witte personenauto. Deze auto stond stil op de middenberm van de Laan van Welhorst vlakbij de plaats waar woensdagavond 13 december een aanrijding plaatsvond. Mogelijk zagen de inzittenden de aanrijding gebeuren en kunnen zij belangrijke informatie geven aan de politie.

Een 65-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht werd woensdag tot tweemaal toe aangereden toen hij het zebrapad op de Laan van Welhorst wilde oversteken. De auto die hem als eerste aanreed, reed door. Donderdag nam een echtpaar contact op met de politie dat zij mogelijk in de bewuste auto reden.

De politie onderzoekt de toedracht en komt daarvoor graag in contact met getuigen. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Daarom vraagt de verkeersongevallendienst aan mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren, om contact op te nemen met de politie. In het bijzonder dus aan de inzittenden van de witte auto op de Laan van Welhorst. Contact opnemen kan via 0900-8844 of laat uw tip achter op deze pagina.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer