Tiplijn: 06-19541384

Daan (7) uit Sliedrecht ontvangt ‘zijn ijsje’ van de politie

0

SLIEDRECHT – Onlangs kwamen politieagenten na een melding van een woninginbraak in Sliedrecht terug bij hun geparkeerde politieauto. Bij het weggaan troffen zij ineens ‘een boete’ onder de ruitenwisser. Met een grote glimlach lazen ze dat ‘agent’ Daan een boete had uitgeschreven en dat deze boete kon worden voldaan met het geven van een ijsje.

Gisteravond was het dan zover en werd Daan door de politie thuis verrast met zijn favoriete ijsje, namelijk een (cola) Calippo. Na ontvangst van de ijsjes werd er tijd gemaakt voor een foto en mocht hij alvast wennen aan de politieauto, door achter het stuur plaats te nemen en het zwaailicht en de sirene aan te zetten.

Een moment voor Daan om nooit meer te vergeten, zo gaven zijn vader en moeder aan. “Al stond de politieauto niet verkeerd hoor,” vertelden de ouders. Daan wil later graag bij de politie en gebruikt zijn speelgoedbonnen wel vaker. Met de politieauto voor de deur zag hij zijn kans schoon. “Afgelopen week kon al niet meer stuk en nu heeft Daan voor de tweede keer deze week een prachtig verhaal om aan zijn klasgenootjes te vertellen,” zo schrijft Politie Drechtsteden Buiten op Facebook.

Foto’s en tekst: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer