Tiplijn: 06-19541384

Man wordt twee keer aangereden in Hendrik-Ido-Ambacht en raakt ernstig gewond

4

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Een man is woensdag 13 december 2017 ernstig gewond geraakt nadat hij omstreeks 17.50 uur door twee verschillende auto’s werd aangereden op de Laan van Welhorst in Hendrik-Ido-Ambacht. De man stak bij een zebrapad nabij de Akkerviool over. Volgens getuigen werd hij aangereden door een auto, die er daarna ‘keihard’ vandoor ging. Vervolgens werd de man nog een keer geraakt door een andere auto. De bestuurster van deze auto is wel gestopt. Eén van de auto’s reed over de man heen.

De politie, ambulances en het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse voor hulp. De 65-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is in ieder geval (ernstig) gewond geraakt aan zijn hoofd en benen.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht zich direct bij de politie te melden via het nummer 0900-8844.

Update: De doorgereden automobilist heeft zichzelf inmiddels bij de politie gemeld.

Foto’s: Martijn de Vries en ZHZActueel

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. In en in triest dat je doorrijd!

    Sterkte voor het slachtoffer en ook voor degene die hem als 2e aanreed. Die kon er hoogstwaarschijnlijk niks aan doen…

  2. “De bestuurder van de eerste auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Donderdag nam een echtpaar contact op met de politie dat zij mogelijk de bewuste auto zijn geweest.”

    Mogelijk……alsof ze die klap gemist kunnen hebben.

Reageer