Tiplijn: 06-19541384

Auto in beslag na wederom onverzekerd rijden

1

DORDRECHT – In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 december zagen agenten in Dordrecht een auto rijden, waarvan zij wisten dat de auto niet verzekerd was. De bestuurder was hiervoor namelijk al meerdere malen bekeurd en gewaarschuwd. Ondanks de bekeuringen en waarschuwingen bleef de bestuurder met de auto rijden.

Omdat het zeker niet de eerste keer was, werd besloten het voertuig in beslag te nemen. In de auto werden tevens enkele inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Gezien de twee strafbare feiten werden de inzittenden, twee mannen van 35 en 23 jaar uit Dordrecht, aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De regels met betrekking tot het vervoeren van inbrekerswerktuigen staan beschreven in de APV van de Gemeente Dordrecht.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer