Tiplijn: 06-19541384

Politie waarschuwt voor oplichter met benzinetruc in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie Dordrecht waarschuwt mensen op Facebook voor een oplichter die actief is in Dordrecht. “Al enige tijd ontvangen wij meldingen dat mensen in Dordrecht in de middag of ’s nachts worden aangesproken door een man die zegt met zijn auto zonder benzine te staan. Meestal gebeurt dit in het centrum of in Krispijn. Deze man vraagt dan actief om geld om zo thuis te komen en dikt een en ander dan nog vaak aan met een zielig en aannemelijk verhaal,” schrijft de politie.

De Dordtse politie vervolgt: “Heel mooi om te zien en horen dat er nog altijd mensen zijn die elkaar helpen, wanneer anderen eens door pech of stommiteiten langs de weg komen te staan, maar in dit geval ontvangen wij zoveel meldingen en treffen wij deze man ook zo vaak (met steeds hetzelfde verhaal) dat dit meer ‘zijn beroep’ lijkt te zijn geworden dan dat deze braverik iets een keer vergeten is. Of u de man in zijn behoefte wilt voorzien laten wij aan u, maar wellicht goed om dit bericht mee te nemen in de overweging.”

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer