Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Dordt haalt nog meer kerstversiering naar beneden

0

DORDRECHT – Zondag 10 december 2017 kwam bij de Bagijnhof in Dordrecht kerstversiering naar beneden vallen, doordat de versiering te zwaar was geworden door de sneeuw. Een meisje raakte daarbij lichtgewond. In overleg met de gemeente werden nog meer versieringen uit voorzorg naar beneden gehaald. Maandag 11 december rukte de brandweer opnieuw met een hoogwerker uit om kerstversieringen in de stad naar beneden te halen.

Aan het Achterom in Dordrecht is de kerstverlichting door het gewicht van de sneeuw van de muur gekomen. Niemand raakte gewond. De brandweer zette de straat af en haalde nog meer versieringen uit voorzorg naar beneden. De gemeente pakt het verder op.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer