Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt twee personen aan op verdenking van diefstal in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Met dank aan de oplettendheid van de mensen van Buurtpreventie Wijk Kinderdijk heeft de politie vrijdag 8 december 2017 twee mannen kunnen aanhouden op het Merconterrein langs de West-Kinderdijk in Alblasserdam. De vrijwilligers van de buurtpreventie zagen aan het einde van de middag twee mannen bij de loods klimmen en gaven dit aan de wijkagent door.

Niet veel later kwamen diverse politie-eenheden prio1 ter plaatse en konden de twee mannen aangehouden worden op verdenking van diefstal. Tevens werd hun voertuig, een VW Caddy, in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Foto’s: Stefan van Aarle en William van de Pol.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer