Tiplijn: 06-19541384

61-jarige overvaller snel aangehouden na greep in kassa in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een overvaller is na een greep in de kassa snel aangehouden. De 61-jarige Rotterdammer liep woensdagmiddag om 17.00 uur een autozaak binnen op de Edisonstraat in Dordrecht. Hij dreigde met een mes, deed een greep in de kassa en rende weg. De melder ging nog achter de verdachte aan maar deze stapte in een auto en reed met piepende banden weg.

De politie begon direct een onderzoek en zette in Rotterdam op de Piketkade de auto met de verdachte aan de kant. Met een speciale vuurwapenprocedure hielden agenten de 61-jarige man aan. De recherche gaat verder met het onderzoek.

De agenten maakten bij de aanhouding gebruik van een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV). Daarbij bestaat de kans dat indien een verdachte niet de aanwijzingen van de agenten opvolgt, een agent zich genoodzaakt ziet zijn vuurwapen te gebruiken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer