Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van berovingen in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van twee berovingen in Dordrecht. Dat meldt het High Impact Team van de politie via social media. Dinsdag 5 december 2017 werd een vrouw door twee licht getinte mannen beroofd van haar tas in het Weizigtpark. Volgens de politie vond dit plaats bij de speeltuin. Het tweetal rende na het incident weg.

Dinsdag vond er ook een beroving plaats in de wijk Sterrenburg. Omstreeks 9.30 uur werd een 55-jarige vrouw beroofd vlakbij het park bij de Jumbo aan de Slangenburg. Het slachtoffer liet haar hond uit en werd aangesproken door een vrouw. Vervolgens werd er met geweld een sieraad van haar gestolen. Heeft u informatie over één van incidenten? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: