Tiplijn: 06-19541384

Vijf aanhoudingen en twee vuurwapens in beslag genomen bij drugsonderzoek

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT – Rechercheurs hebben in een drugsonderzoek vijf aanhoudingen verricht. Bij doorzoekingen in twee woningen vonden de agenten onder andere twee vuurwapens met munitie en verschillende soorten drugs. De verdachten hielden zich bezig met het dealen van harddrugs.

De aanhoudingen vonden plaats op dinsdag 28 november. Een 21 en een 24-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht zijn de twee hoofdverdachten. De twee zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijven 14 dagen langer vastzitten.

De doorzoekingen in de twee woningen gebeurden in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. De politie nam ook een auto in beslag. De recherche gaat verder met het onderzoek. De drie andere mannen zijn heengezonden maar blijven nog wel verdachte.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer