Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding politiebus tijdens spoedrit in Nieuw-Lekkerland

1

NIEUW-LEKKERLAND – Op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland is vrijdagmiddag 1 december een politiebus uit de bocht gevlogen. De politiebus was met spoed onderweg voor een melding bij de SNS bank, eveneens aan de Planetenlaan.

Ter hoogte van de brandweerkazerne van het dorp ging het mis, de politiebus schoot in een bocht naar de verkeerde weghelft en knalde tegen een tegemoetkomende auto. De bestuurster van die auto bleef, net als de agenten, ongedeerd.

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat zij door een takelwagen moesten worden opgehaald. De oorspronkelijke spoedmelding bij de SNS-bank werd overgenomen door een ander politievoertuig waarna dat volgens omstanders ‘loos alarm’ bleek te zijn.

Foto’s: Niels van Loon & William van de Pol


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Je zou er rijden met je fiets, voortaan eerst maar eens leren hoe je je dienstvoertuig onder controle kan houden.

Reageer