Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt mogelijk schietincident in Leerdam

0

LEERDAM – Op een parkeerplaats langs de Groenzoom in Leerdam heeft de politie op woensdag 29 november onderzoek gedaan om en nabij een geparkeerde auto. Aanleiding hiervoor zijn enkele gaten in de auto, wat zou kunnen duiden op kogelgaten.

Kogelgaten
”We doen op die plek inderdaad onderzoek naar een auto met schade. Mogelijk zijn dat kogelgaten, maar dat moet onderzocht worden”, vertelt een politiewoordvoerder desgevraagd aan ZHZActueel.

Omwonenden zouden op dinsdagavond 28 november omstreeks 22.30 uur ten minste 4 doffe knallen hebben gehoord. De politie wil alles eerst grondig onderzoeken. De uitslag van het politieonderzoek is dan ook nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer