Tiplijn: 06-19541384

Nieuwe aanhouding voor overval op juwelier in Dordrecht

0

DORDRECHT – Het Regionaal Team Overvallen van de politie heeft vorige week een derde verdachte aangehouden voor een overval op een juwelier aan het Van Oldenbarneveldplein in Dordrecht. Eerder hield het Regionaal Team Overvallen (RTO) al twee kompanen van de 25-jarige man uit Zaandam aan.

Met de aanhouding van de Zaandammer zit een derde verdachte achter slot en grendel en is een belangrijke stap gezet in de oplossing van de overval op 18 augustus van dit jaar. Die vrijdag pleegden drie verdachten onder bedreiging van een vuurwapen een overval op een juwelier aan het Van Oldenbarneveldplein. Ook de derde verdachte is ingerekend voor verhoor.

De slachtoffers zijn inmiddels geïnformeerd over de aanhoudingen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer